Barcelona Design Week

Conference
Sinergies Disseny-Aeronàutica i Interiorisme
GALACTIC SUITE
FRANKIE
(Spain)

BARCELONA DESIGN WEEK

Xavier Claramunt és una sorpresa permanent en els camps de l’arquitectura, l’interiorisme i el disseny industrial. Es va donar a conèixer com a dissenyador de joieria, ornament. Va enlairar-se com enginyer aeronàutic fins aterrar com a imprevisible arquitecte. És tant un arquitecte d’edificis com un arquitecte d’experiències. S’ha introduït amb èxit en l’àmbit del disseny d’hotels, centrant-se tant en l’edifici a construir com en l’experiència proposada als clients.

Sinergies Disseny-Aeronàutica i Interiorisme
Aquesta sessió va presentar les sinergies possibles entre els àmbits del dissent i l’aeronàutica i l’espai, que suposen una gran oportunitat dins el mercat de l’aeronàutica a Catalunya. Les companyies aèries són cada cop més conscients que el futur del transport no pot estar encaminat exclusivament a la reducció de preus dels vols, sinó que s’ha de centrar en l’usuari final, personalitzant els serveis i els ambients; en definitiva, apostant per l’experiència de volar. L’arquitecte Xavier Claramunt va parlar sobre el projecte “Galactic-Suite”, en què exemplificarà el gran potencial del turisme del futur.
Es va concloure la sessió amb una taula rodona en què es va debatrer sobre “La mobilitat del futur”, amb la participació de BAIE, INGENIA i CTAE, entre d’altres.