Una empresa d’Igualada desenvolupa un projecte per crear un parc temàtic del Barça als Emirats Àrabs


>link
>download

Newspaper
Anoia Diari
BARÇA WORLD

Spain

UNA EMPRESA D’IGUALADA DESENVOLUPA UN PROJECTE PER CREAR UN PARC TEMÀTIC DEL BARÇA ALS EMIRATS ÀRABS

L’empresa d’innovació d’Igualada Evvo, juntament amb l’arquitecte igualadí Xavier Claramunt, han elaborat un projecte per crear un parc temàtic del Barça a Abu Dhabi, als Emirats Àrabs.
El projecte porta per nom ‘Barça World’.
Els impulsors de ‘Barça World’ estan a l’espera de parlar amb els directius del FC Barcelona.

Abu Dabhi El parc, de150.000 metres quadrats, seria una gran zona lúdica, esportiva i comercial. Hi hauria hotels, restaurants, una zona comercial, una pista de gel, poliesportius amb camps de futbol i de bàsquet, … i tot ambientat amb els colors blaugranes.

Pep Valls, director de l’empresa Evvo, explica que la iniciativa va sorgir el 2009 quan ‘coincidint amb el mundialet de Clubs, jo estava a Dubai per feina i vaig veure el gran interès que despertava el Barça en aquell país’. Per dissenyar el projecte el director d’Evvo compta amb l’ajuda de l’arquitecte igualadí Xavier Claramunt, i s’han inspirat ‘amb el parc que la marca de cotxes Ferrari té a Abu Dhabi’.

Pep Valls afirma que tenen els terrenys localitzats a Normal 0 21 false false false ES X-NONE X-NONE Abu Dabhi, però que de moment només es tracta d’un projecte sobre paper per que ‘estem a l’espera de parlar amb els directius del Barça per aconseguir el seu suport i desenvolupar conjuntament el projecte’. Respecte el fiançament, Valls espera no tenir problemes per que ‘als Emirats Àrabs és més fàcil d’aconseguir’.

Els impulsors d’aquesta iniciativa creuen que és un projecte positiu que tot i situar-lo molt lluny de Catalunya ‘pot donar feina, a curt i a llarg termini, a molta gent de casa nostra’.