Comencen les obres d’enderroc del complex esportiu Sant Jordi de Tarragona


>link
>download

Digital news
La Malla.cat
POLIESPORTIU SANT JORDI

(Spain)

COMENCEN LES OBRES D’ENDERROC DEL COMPLEX ESPORTIU SANT JORDI DE TARRAGONA

Les noves instal·lacions suposaran una inversió de més de 20 milions

Aquest dilluns han començat les obres d’enderroc del complex esportiu Sant Jordi de Tarragona, on es construirà un nou complex que suposarà una inversió de 20.170.682 euros. Els treballs per tirar a terra l’actual equipament s’allargaran entre tres i quatre setmanes i les obres duraran un màxim de trenta mesos.
El nou Sant Jordi comptarà amb una superfície total construïda de 14.000 metres quadrats. Bona part de les instal·lacions seran subterrànies, cosa que permetrà alliberar la pràctica totalitat del solar que ocupa el recinte. En concret, s’alliberaran 6.900 metres quadrats dels més de 7.300 que ocupa el complex. En aquest espai es construirà una zona verda i una gran plaça pública, que a banda de donar accés al recinte, actuarà com a reclam i dinamitzador. De fet, la construcció vertical ocuparà únicament poc més de 400 metres quadrats del total del solar.
Al mig de l’espai públic se situarà la pista poliesportiva exterior. Als extrems del solar s’ubicaran els dos accessos a l’edifici: un de caràcter públic i un altre de privat. Des de l’accés públic es podrà accedir a les tres plantes superiors on s’ubicaran les sales de fitness, l’spa i el solarium. Es podrà baixar també a les plantes subterrànies, on se situaran la pista poliesportiva triple, el complex d’aigua amb els serveis associats i l’aparcament. Des de l’accés privat, mentrestant, s’accedirà a l’espai d’oficines, que també estarà connectat amb la construcció inferior.
Les obres i la gestió del recinte van a càrrec de la UTE formada per les empreses Essencial Wellness SL, ADD Xavier Claramunt SL, Caña y Caña Construcciones SL, i Edificaciones i Reparaciones Tarraco. La concessió del recinte serà de 40 anys.