Innovació és pensar una cosa que t’interessa i fer-la

NE-LENTREVISTAXC.jpg

Digital News
Barcelona Innova
XAVIER CLARAMUNT

(Spain)

INNOVACIÓ ÉS PENSAR UNA COSA QUE T’INTERESSA I FER-LA

L’arquitecte i dissenyador Xavier Claramunt és un treballador incansable i un home d’acció. “Catorze hores, set dies a la setmana”, assegura. I, veient la ingent quantitat de material i d’idees que s’acumulen al seu estudi, no pot ser d’una altra manera.
Claramunt conserva un cert aire de nen entremaliat que es reflecteix en una forma de treballar desacomplexada i que parteix de no donar res per impossible. Deu ser per això que es mou amb habilitat des del món detallista de la joieria als volums impossibles dels seus espectaculars gratacels, passant per dissenys i projectes d’interiorisme marcats per l’estil. Ell és l’ànima i cap visible d’EQUIP XCL, una companyia que sorprèn en cada nou projecte i que ha fet de la innovació permanent la millor fórmula per caminar i créixer.
Són seus projectes com el nou concessionari de la companyia automobilística BMW a Sabadell (finalista als premis FAD), l’hotel Chic & Basic Born de Barcelona (premi d’arquitectura i disseny Contractworld 2007), la coberteria Franki per a Ferran Adrià o els futuristes projectes d’hotel espacial i hotel subaquàtic.